Titel

Omschrijving

Wahlwiller-Sippenaken.

Deze wandeling is de langste wandeling van de Kroegjesroute en loopt tussen Le Barbeau in Sippenaeken en Eetcafé De Verwondering in Wahlwiller. U loopt voor een groot deel over de hellingen van het Geuldal wat prachtige uitzichten oplevert. Veel klimmen en dalen:een wandeling voor doorzetters. 25 km.

Wandeling rond Wahlwiller

Een korte wandeling (5 km.) door de natuur in de omgeving van Wahlwiller, met vergezichten over de uitlopers van de Eifel en de Ardennen. De routebeschrijving is bij De Verwondering verkrijgbaar.

Wahlwiller-Vijlen v.v.

Deze wandeling maakt deel uit van de Vijlenerberg Kroegjesroute. Een mooie wandeling (15 km., met een paar klimmetjes (het hoogteverschil bedraagt uiteindelijk ongeveer100 meter). U loopt over verharde en onverharde paden, over veldwegen, door het Kolmonderbos, door weilanden en langs beekjes. Uitrusten en nagenieten kunt u bij Wandel- en fietscafé A gen Kirk in Vijlen en bij Eetcafė De Verwondering in Wahlwiller. Daar is de routebeschrijving verkrijgbaar

Wahlwiller-Vijlenerbos v.v.

Deze wandeling maakt deel uit van de Vijlenerbos Kroegjesroute. Een fikse wandeling, met flink wat klimmetjes (het hoogteverschil bedraagt uiteindelijk 140 meter). De route gaat een stukje over Duits grondgebied. U loopt over verharde en onverharde paden, over veldwegen, door bossen (het Elzetterbos, het Vijlenerbos en het Kolmonderbos) door weilanden en langs beekjes. Uitrusten en nagenieten kunt u bij Boscafė ’t Hijgend Hert en bij Eetcafė De Verwondering in Wahlwiller (18 km.). Daar zijn ook de routebeschrijvingen verkrijgbaar.

Wahlwiller-Mechelen v.v.

Deze wandeling maakt deel uit van de Vijlenerbos Kroegjesroute. Een mooie wandeling (12 km), met uiteindelijk niet al te veel hoogteverschil, alhoewel er een paar flinke klimmetjes tussenzitten. U loopt over verharde en onverharde paden, over veldwegen, door het Elzetterbosbos, door weilanden en langs beekjes. Uitrusten en nagenieten kunt u bij De Burgermeester in Mechelen en bij Eetcafė De Verwondering in Wahlwiller. Daar is ook de routebeschrijving verkrijgbaar.

Wahlwiller-Camerig v.v.

Weer zo'n gevarieerde wandeling van 15 km. Dit keer naar Camerig en terug. U komt o.a. door het gehuchtje Rott, met prachtige vakwerkwerkboerderijen. Uitrusten en nagenieten kunt in in de Verwondering en in Buitenlust. Daar is ook de routebeschrijving verkrijgbaar.

Wandelingen Wahlwiller Wijndorp Eten en Drinken Feesten, Etentjes en Buffeten Arrangementen Eetcafe de Verwondering 2005 home